Ändring!

2010-11-30, 13:46:37 / Kategori: Onsdags samlingar

Hej och förlåt att jag inte har uppdaterat morgondagens ändring.
Vi har bestämt att vi inte kör hemma hos Kalle i morgon. (Sorry Kalle, vi ska få till en träff med alla hemma hos dig också!) Vi åker istället till kyrkan och är med på ett "öppet samtal" där det är planerat att en diskution ska äga rum. Den ska handla om det vi pratade om förra träffen. Då finns det chans att få svar på frågor om de saker som sas på de senaste församlingsmötet. Det börjar kl. 19.00 i församlingsvåningen. Hoppas vi ses där!


The Ovulation

2010-11-18, 11:49:17 / Kategori: Onsdags samlingar
Hej
Det blev som vanligt en bra träff igår. Vi åt en god fika och så fick vi igång lite lovsång, med äggspel, sång och keyboard. Temat var lovsång/tillbedjan. Vad är lovsång? Maria påstod att lovsång inte är musik, det är mer av en tillbedjan - Worship. Vi pratade också om församlingsmötet, vad som sas och hur det ligger till. Det var en trevlig kväll, nästa gång (1/12) träffas vi hemma hos Kalle.


The Ovulation ;)

Förberedelse inför fotografering...

En lite del av Psaltaren

2010-11-16, 11:43:48 / Kategori: Onsdags samlingar
Hej!
På onsdag kör vi hemma hos Maria, som vanligt träffas vi 19.30.
Maria skrev på facebook att vi hade i uppdrag att läsa en bit ur psaltaren och försöka hitta en vers som handlar om lovsång/tillbedjan. Så ta upp bibeln där hemma och börja leta! Vi får se vilka som har hittat något på onsdag :) 
Vilka kommer? /A 

En ledig fredag?

2010-11-10, 16:24:03 / Kategori: Fredag!
Hej!
Inte så bra uppdaterat här men, men. Nu på fredag har Ansgarkyrkan något som kallas midnattscafé med ett team från UMU. Om du inte har något inplanerat på fredag kan du ta en sväng dit. Det håller på mellan 19.00-00.00. Jag kanske ska dit, vore roligt om några mer hänger på. Välkomna dit på fredag!

(Lite mer info om kvällen från facebook/evenemang)

UMU (Ungdom med uppgift) är en världsvid organisation som uppmuntrar ungdomar världen över att älska Jesus och ge vidare kärlek till andra människor. Jesus första efterföljare förändrade världshistorien för alltid. Vill du vara en del av det?

Samantha Davage, brittisk missionär, med Team från UMU kommer ha en helkväll i Ansgarskyrkan. Det blir inspirerande berättelser, musik, fika och härliga människor!

Kom! Och ta med dig dina vänner.


Vi hoppar vidare.

2010-11-02, 11:01:27 / Kategori: Onsdags samlingar
Hej!

Vi ändrar planerna helt tills i morgon! Istället för att vara hemma hos Kalle, åker vi hem till Anders imorgon.
Jag hoppas ni hinner se detta innan morgon dagen så inte alla står vid kalles dörr i morgon 19.30!
Fika blir det såklart och kanske lite sång. Välkommna :)