GOD JUL!

2010-12-25, 14:24:29 / Kategori: Allmänt

Jag hoppas alla hade en fantasktisk dag igår! Förhoppningsvis mycket mat, paket och vänner. Jag och ungdomsrådet vill bara önska alla ett gott nytt år :)


Jul mys!

2010-12-19, 14:33:25 / Kategori: Onsdags samlingar
I onsdags hade vi vår julavslutning(jag vet att inlägget är lite sent) och det var väldigt trevligt. Vi blev hela 7st ;)
Vi hade en jätte fika med pepparkakor, tomtegröt, glögg, lussekatter, julmust, skumtomtar. Vi hade till och med julskinka! Riktigt party blev det i onsdags. Vi sjöng lite lovsång, Anders och Maria snackade en kort stund. Sen blev det julklapps utdelning. Själv fick jag en väl behövd termos, vad fick ni andra? (Jag gick hem innan jag han se vad de andra fick)




Vår vackra julgran :)


Vi får se hur det blir nästa år med vårt lilla ungdomsgäng. Anders går på pappa ledighet nästa termin, så just nu vet vi inte riktigt hur vi gör. Men tanken är att vi ska fortsätta ett tag till och hålla i onsdags samlingarna ensamma. Håll koll på både facebook gruppen och bloggen för mer info om uppstart mm.
Från oss alla till er alla.. en riktigt GOD JUL!

Vi är på väg mot jul!

2010-12-05, 21:46:46 / Kategori: Onsdags samlingar

Det har vi nog alla fattat vid det här laget... Här där jag bor är det som ett litet vinterlandskap! Och idag tänder vi andra ljuset, det är inte långt kvar nu. 
Vi tänkte ha jul avslutning nästa gång vi ses (15/12) i kyrkan och ordna till något extra. Då har vi bestämt så att var och en ska köpa en julklapp för MAX 50kr, som sedan ska användas under avslutnings kvällen. Vi har nog lite extra juligt fika fixat och om ni inte känner julstämning innan kvällen, kommer ni definitivt göra det efter. Om ni har några funderingar kommentera inlägget eller skriv i facebook loggen.
Jag hoppas vi ses där! /Amanda



(Haha, Amanda utforskar paints lilla värld i det väldigt komplicerade collage hon har satt ihop!)


Lovsång!

2010-12-02, 14:16:35 / Kategori: Fredag!


Vi försöker dra ihop ett gäng till imorgon för att gästa smyrnas lovsångsgudstjänst. Om du är sugen är det bara att hänga på. Jag gissar att vi träffas utanför lite innan...Eller jag menar SÅKLART innanför portarna. Jag tänker inte stå ute och frysa. Det börjar 20.00, så kom en liten stund innan :) /Amanda